Dutch Supportgroup Sranang Art (DSSA)

Dit initiatief van Stichting Sanjay Ganpat Brouwer haalt hedendaagse kunst uit Suriname naar Nederland, welke samen met Sranan Art uit Nederland 2 x per jaar geëxposeerd en te koop wordt aangeboden in het Vrij Paleis in Amsterdam. 

Het doel hiervan is kunstenaars en creatieve ondernemers uit Suriname te ondersteunen door hen een podium in Nederland te bieden, als onderdeel van het 2 x per jaar presenteren van een actueel overzicht aan hedendaags kunst en creatieve werken met Surinaamse signatuur uit NL en SU.

De stichting wil met DSSA een portaal voor Surinaamse kunst en kunstenaars in Nederland zijn, voor verdere verspreiding van deze kunst binnen Nederland en EU. De stichting roept galeries, kunsthandelaren en verzamelaars in Nederland op zich aan te sluiten bij dit initiatief ter promotie en ondersteuning van de hedendaagse Surinaamse kunst en kunstenaars.

Wordt lid van DSSA, ontvang korting en gratis Supporterlot

Met een Lidmaatschap van het DSSA ondersteunt u het (mede) financieren van transport van kunst uit Suriname naar Nederland, materiaalkosten voor deelnemende kunstenaars aan een mini AIR bij de stichting, en het exposeren van deze kunst tijdens Stichting Sanjay's Voorjaar Salon & Najaar Salon in het Vrij Paleis in Amsterdam. Uw persoonlijke en genummerde ledenkaart is geldig voor heel 2023.

Met een REGULAR lidmaatschap a 5 euro per jaar ontvangt u een gratis lot voor de Supporter Loterij 2023,  waarvan de trekking tijdens de Najaar Salon 2023 zal plaatsvinden. Ook krijgen REGULAR leden een gratis Supporterlot bij elke aankoop via deze website of tijdens Stichting Sanjay's Voorjaar Salon en Najaar Salon in het Vrij Paleis in Amsterdam. 

Met een GOLD lidmaatschap a 20 euro per jaar ontvangt u 4 gratis loten voor de Supporter Loterij 2023,  waarvan de trekking tijdens de Najaar Salon 2023 zal plaatsvinden. Ook krijgen GOLD leden 10 % korting én een gratis Supporterlot bij elke aankoop via deze website of tijdens Stichting Sanjay's Voorjaar Salon en Najaar Salon in het Vrij Paleis in Amsterdam. 

Als u uw lidmaatschap DSSA 2023 via deze website voldoet dan wordt uw persoonlijke genummerde ledenkaart per post naar het door u opgegeven huisadres gestuurd, inclusief uw gratis loten voor Supporter Loterij 2023, op naam van degene die het lidmaatschap DSSA 2023 via deze website is aangegaan. Vul bij uw bestelling de juiste gegevens in!

Met een REGULAR lidmaatschap van Dutch Supportgroup Sranang Art (DSSA) ondersteunt u het (mede) financieren van het transport van kunst vanuit Suriname naar Nederland en het exposeren van deze werken tijdens Stichting Sanjay's Voorjaar Salon en Najaar Salon in het Vrij Paleis in Amsterdam. Uw Regular ledenkaart geeft u tevens recht op een gratis Supporterlot bij al uw aankopen tijdens Stichting Sanjay's Voorjaar Salon en Najaar Salon 2023 in het Vrij Paleis in Amsterdam en 1 gratis lot voor de Supporterloterij 2023.

Met een GOLD lidmaatschap van Dutch Supportgroup Sranang Art (DSSA) ondersteunt u het (mede) financieren van het transport van kunst vanuit Suriname naar Nederland en het exposeren van deze werken tijdens Stichting Sanjay's Voorjaar Salon en Najaar Salon in het Vrij Paleis in Amsterdam. Uw Gold ledenkaart geeft u tevens recht op 10% korting én een gratis Supporterlot bij al uw aankopen tijdens Stichting Sanjay's Voorjaar Salon en Najaar Salon 2023 in het Vrij Paleis in Amsterdam en 3 gratis loten voor de Supporterloterij 2023.

Te leen en te koop bij de stichting in Amsterdam:

Daniel Lemmer

Giovanni Jona

Winifred Giersthove