Omdat wij een inclusieve samenleving zien als beste basis voor het in vrijheid kunnen bouwen aan een beter bestaan voor iedereen is deze webshop open voor ALLE creatieve ondernemers uit Suriname*, *met werk dat wij geschikt achten voor deze site en de Nederlandse markt. Op basis van consignatie koopt u rechtstreeks van de makers, waarbij Stichting Sanjay Ganpat Brouwer slechts de rol van vertegenwoordiger in Nederland vervuld. Uw aankoop maakt echt een verschil in de levens van deze harde werkers, die met elke aankoopt hun positie binnen én buiten Suriname zien bevestigd en versterkt.

Komt u liever kijken voor U koopt? Dit kan elke woensdag tussen 16.00 en 20.00 aan de Kleine Bickersstraat 2 te Amsterdam. U kunt ook bellen met 020 770 8869 voor het maken van een afspraak die u past. Wij zijn ook elke tweede zondag van de maand tussen 12.00 en 18.00 uur te gast bij Winkel/galerie Moon, Bickersgracht 54 huis te Amsterdam.

Crafters Art Sr.

Handgemaakte sleutelhangers, gelakt copi hout

Crafters Art Sr

Muursculptuur, gelakt hout

€ 20,00

Handgemaakte muursculpturen, gelakt hout, 30 x 40 cm

Crafters Art Sr

Daniel Lemmer

'Sorry for not knowing how to give up', mixed media op doek, zonder frame, 146 x 73,5 cm, 2018.

Daniel Lemmer

Don Joval

Mamjo shorts, kids

€ 12,50
Uitverkocht

Unisex Mamjo shorts die dubbelzijdig draagbaar zijn!

Judas Kiss Fashion, Don Joval

Unisex Mamjo shorts die dubbelzijdig draagbaar zijn!

Judas Kiss Fashion, Don Joval

Floh-Jo

Handgemaakte tas met schouderriem, 1 extra open en gesloten binnenvak, inclusief grote doek

Handgemaakte tas met schouderriem, 1 extra open en gesloten binnenvak, zonder doek

Handgemaakte tas met schouderriem, 1 extra open en gesloten binnenvak, inclusief bijpassende doek

Handgemaakte tas met schouderriem, 1 extra gesloten en open binnenvak, inclusief bijpassenden doek

Handgemaakte tas, geweven, met houten kralen, 1 extra gesloten en open binnenvak, inclusief gesteven hoofddoek

Handgemaakte tas, geweven, met houten kralen, 1 extra gesloten en open binnenvak, inclusief bijpassende doek

Handgemaakte tas met grote kunststof handvatten, 1 extra open en gesloten binnenvak en 2 gesloten buitenvakken, zonder doek

Handgemaakte leren shopper met o.a. anaconda-leer en konijnenbont, 1 extra open en 2 gesloten binnenvakken, zonder doek

Handgemaakte tas met stoffen handvaten, 3 extra open en 1 gesloten binnenvak, inclusief bijpassende toilettas en Pangi-doek

Handgemaakte rubber Handtas, envelopmodel, 1 extra open en gesloten binnenvak, met bijpassende halsketting en boei.

KokoLampu  Creations

Pride armbandjes

€ 5,00

Be your Pride! Wear your Pride!

Horoscoop armbandjes

Uitverkocht

Materiaal: gegoten horoscooptablet met koord en kralen

Halsketting, kort model

€ 7,00
Uitverkocht

Combinaties van diverse houten kralen

32 x 18 x 2,4 cm, acrylaatverf op hout

Dit werk dient bij de stichting te worden afgehaald

Acrylaatverf op doek, gelakt, 100 x 60 cm.

Raheelle Bhaggan

Eerste bundel van Raheelle Bhaggan

T-shirt, katoen, tekst 'I am a Being', Raheelle Bhaggan.

Poster A3 formaat, 300 grams, gelamineerd, zware kwaliteit, Raheelle Bhaggan

www.stichtingsanjay.nl

Alle werken uit de Collectie Stichting Sanjay Ganpat Brouwer op een rij. Eerst kijken voor u koopt? Dat kan elke woensdag tussen 16.00 en 20.00 uur aan de Kleine Bickersstraat 2, 1013 LJ te Amsterdam.

Schilderijen met een gespoten achtergrond door Hero de Janeiro, afgewerkt met een portret en beetje as van Sanjay door Johan Ganpat Brouwer.

Deze werken dienen bij de stichting te worden afgehaald

Schilderijen met 3 aspecten van Sanjay's leven in de vorm van Suske en Wiske-albums op de achtergrond verwerkt. Inclusief een beetje van Sanjay's as en een Sanjay-eigen-spreuk.

Deze werken dienen bij de stichting te worden afgehaald

De schilderijen waarmee de Collectie van de stichting is begonnen. Inclusief een beetje van Sanjay's as en trefwoorden ter herinnering.

Deze werken dienen bij de stichting te worden afgehaald.

Handgemaakte prints, A4, multi media papier, 300 grams. Oplage 5/st. in stevig plastic hoes.

Collectie Stichting Sanjay Ganpat Brouwer

Handgemaakte prints, A3, multi media papier, 300 grams. Oplage 3/st. in stevig plastic hoes.

Collectie Stichting Sanjay Ganpat Brouwer

Koop een lot en steun Pride Month Suriname 2019 en Sandro Lagadeau! Trekking zomerloterij tijdens benefietavond september 2019.

DONATIE

DONATIE

€ 5,00

Via deze knop kunt U diverse donaties doen.

LEVERINGSVOORWAARDEN: U ontvangt een bevestiging per email van uw bestelling. Mocht u een lot hebben gekocht, dan volgt een twee email met uw lotnummer. Zodra uw bestelling is verstuurd, en dus is afgerond, wat per email bevestigd wordt, worden uw persoonlijke gegevens uit onze bestanden verwijderd. Omdat uw privacy heilig voor ons is volgen wij de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Betalen via deze site gaat gemakkelijk en veilig met iDeal van Mollie. P.s. Aankopen via deze site kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Neem bij twijfel altijd vóór de aankoop contact met ons op, ter voorkoming van onnodige teleurstellingen.